Welkom op mijn site. Ik ben Tanya en ik ben fotograaf. Ik doe mijn werk heel erg graag. Ik volg mijn opleiding bij Qurios en ik ben nog altijd aan het ontwikkelen. En hoe meer ik dat doe hoe meer ik besef dat ik de job van mijn leven gevonden heb. Ik woon in Sint - Truiden en werk meestal in Limburg en omgeving. Ik werk in verschillende stijlen van fotografie  zoals Trouwfotografie, Kinderfotografie, Cakesmash, Love Story, Portret, Lifestyle etc. Ik probeer altijd in mijn fotoshoots een deel van mijn ziel bij te dragen. Ik werk heel geduldig en kan je tips geven ivm poseren en stijl. Moest je interesse hebben in een fotoshoot, aarzel dan niet en neem contact met mij op. 

Hoe werk ik?

Elkaar leren kennen

Dat kan telefonisch, via WhatsApp, ook zal ik graag met je afspreken om elk detail te bespreken.

Locatie bespreken

Weet jij al wat je wil? Perfect! Kan je niet kiezen en heb je raad nodig? Geen probleem.  Ik geef jouw een lijst met verschillende locaties waar ik meestal werk en samen kunnen we gemakkelijk kiezen.

Stijl en look selecteren

Een van de belangrijkste momenten. Succes van onze toekomstige fotoshoot hangt zeker af van je outfit. Die moet passen bij de omgeving, andere personen ( indien er  meerdere personen deelnemen aan een fotoshoot).

Fotograferen 

Hier is alles simpel - positieve houding en genieten van het proces.

Bijwerken

Voordat jij je foto's krijgt werk ik zorgvuldig aan hun kwaliteit: selectie van de mooiste foto's, kleurcorrectie, afwerking in Photoshop en optimalisatie van resolutie.

Finish

Als alle foto's klaar zijn ( 1 a 2 weken), krijg je alle foto's op USB-stick en op een link.