Bruiloft


Love Story


Communie


Portret


Kinderen


Familie


Fotoshoot met hond


7 tips voor perfecte fotoshoot

  • De beste manier om alles  goed te laten verlopen is om elk detail samen met de fotograaf te  bespreken. Het mooie van de foto hangt niet alleen af van de fotograaf en de camera maar ook van je look zodat die past bij de omgeving.

  • Kleding met prints kan heel leuk zijn. Toch kan het ongewilde vervormingen veroorzaken met de achtergrond. Ook kunnen printjes en logo’s de aandacht afleiden van je gezicht. Daarom geven we voorkeur aan effen kleding.

  • Donkere kleding slankt af, waardoor het lichaam minder opvalt voor de achtergrond. Het voordeel is dat de gezichten sterker naar voren komen en prominent in beeld komen. Lichte kleding kan er prachtig en fris uitzien op de foto. Maar eventuele rondere vormen komen hiermee ook sterker naar voren. 

  • Wees stipt. 

  • Foto's, zeker als ze in het goede licht zijn gemaakt, verzachten enorm. Je kan op een foto veel meer make-up dragen dan gewoonlijk zonder dat het er echt overdreven uitziet. Natuurlijk moet je trouw blijven aan je eigen stijl maar accentueer die make-up elementen die je normaal ook in je gezicht aanbrengt. Gebruik je nooit make-up dan is dit de gelegenheid om het eens te proberen.

  • Soms is het handig om te vergeten dat je word gefotografeerd. Daarom is het fijn met kinderen te werken. Na 10 minuten beginnen ze te spelen tijdens een fotoshoot en dat maakt een  vrolijke sfeer. Probeer je gewoon te ontspannen en genieten, en wees vooral jezelf.

  • Bij groepsfoto’s of portretten om te gebruiken op een website: stem jullie kledij op elkaar af zodat niemand eruit springt. Zo blijft alles in harmonie op de foto. Zo krijg je een mooi geheel op de groepsfoto of op afzonderlijke portretten.